2013. április 19., péntek

Zaklatottság

Este fel keltem, mert nem tudtam aludni. Megint rosszul éreztem magam és csinálni akartam valamit. Elkezdtem szerkeszteni az fb profilomat, ami végül odáig is fajult, hogy felálltam és bekapcsoltam a gépet, mert tableten nem engedte rendesen. Olyan fél három maradtam fenn, de visszavontam azokat amiket eddig csináltam és lényegében csak a borítóképet változtattam meg.
Mindig is kíváncsi voltam, hogy vajon feltudom-e építeni azt az oldalt, csupán egy nap alatt. Úgy gondoltam hogy igen, ha legyőzöm a stresszt ami vele jár. De igazából most nincs bennem kreativitás. Nem tudom, hogy mi legyen a címe egy olyan albumnak ami rólam szól. Az 'én' gáz, angolul írni meg sznobság és nem tudom magamat rávenni.
Ma reggel katona dologként utasította magam. Bár nyilván nagyon fáradt vagyok, de illedelmesen lekapcsoltam az ébresztőt, és nem aludtam vissza. Most jött csak a bizonytalanság és a vágy, hogy ne menjek suliba, nyúljak el az ágyon. De nem tehetem. Most igazából attól félek, hogy túl fáradt leszek este és nem tudok bemenni a városba. Pl most abba kéne hagynom, mert ha nem sietek, akkor nem tudok lesétálni. Egyébként nem akarok sétálni, mert fáj a lábam.. :-(

1 megjegyzés:

  1. Baccarat - The #1 Site To Play Online in 2021 - Worrione
    › games › online-sport › games › online-sport There are no online 온카지노 Baccarat games available. Play for real and 인카지노 fun at any of our trusted 바카라 사이트 sites.

    VálaszTörlés